В ответ Фреймут: Притула рассказал, что делать, когда рядом плачет женщина

Телеведущий постибався над правилами этикета Оли Фреймут.

Время от времени на своей странице в Instagram Оля Фреймут делится с фолловерами советами, как правильно вести себя в любой ситуации. Последний пост ведущей, в котором говорилось о том, как интеллигентно плакать, не оставил равнодушным Сергея Притулу, передает КиевПравда.

На своей странице в Facebook Сергей опубликовал отрывок из "собственной книги об этикете". Он посоветовал мужчинам, как вести себя, когда женщина рядом плачет по сценарию Ольги Фреймут.

"Клаптик моєї книги з етикету. Обов'язково допишу... але поки: Як правильно реагувати, коли поряд плаче жінка:

1) Якщо поряд з вами плаче жінка – радійте! Адже ви впливовий! І ви заслужили на це шоу!

2) Радійте беззвучно. Смійтесь, як Чак Норріс в будь-якому кіно. Щоб чутно було лише, як тріскає губа.

3) Не дозволяйте їй плакати на вашому плечі. 100% у неї не водостійка туш! Те, що вона в цей момент буде схожа на одного з героїв Хіта Леджера – це фігня, а от ваш піджак ні в чому не винуватий!

4) Якщо жінка плаче в добре освітленому місці – це добре. Можете розглянути її з усіх сторін. Якщо під час плачу у неї течуть шмарклі, почервоніла шкіра, відбуваються неконтрольовані приступи метеоризму і обличчя схоже на дупу шарпея – терміново запхайте жінку у напівтьмяне місце! Але обов'язково волочіть привабливішим профілем від себе. Як-не-як, на вас дивляться люди!

5) Якщо та «нєвмєняшка» продовжує ревіти і намагається сперти все на алергію, просто виведіть на поріг і дайте підсрачника черевиком із вашими ініціалами. А поки летітиме, скажіть щось таке: «Цвіте конопля. Ця ейфорія... Даруйте». Немає сенсу витрачати коштовні емоції на фальшиву інтелігенцію!"

57865 dd21 mm02 yy2018 2018 февраль лютий зима Фреймут правила Притула 57865 dd21 mm02 yy2018 2018 atdhfkm k.nbq pbvf Ahtqven ghfdbkf Ghbnekf 57865 dd21 mm02 yy2018 2018 февраль лютий зиьа Фрейьут правила Притула