Lama рассказала, что ей помогает всегда быть в прекрасной форме

Артистка рассказала о главных жизненных правилах, которые помогают ей держать себя в прекрасной форме.

Наталья Дзенькив уже более десяти лет является фронтвумен одной из популярных украинских групп Lama. Наталья – первая в Украине артистка, которая в 2007 году получила премию MTV Europe Music Awards в Мюнхене в номинации Best Ukrainian Act. Lama не только талантливая певица, но еще и очень красивая, стройная и привлекательная женщина. Мы спросили у артистки, в чем же кроются секреты ее красоты, передает КиевПравда.

В первую очередь, Lama обращает внимание на свой внутренний мир. 

"Мій зовнішній вигляд – це відображення мого внутрішнього стану. Сенс мого життя – духовний розвиток, щастя і любов. Свій день я розпочинаю з декількох правил, яким я слідую вже багато років: коли прокидаюся, п’ю склянку води кімнатної температури з соком лимону, медом та куркумою, роблю це тричі на день – за 30 хвилин до прийому їжі. Після сніданку до 12 години дня випиваю філіжанку натуральної кави з молоком", - говорит Наталья.

Тщательно следит певица и за своим питанием. 

"Я намагаюся їсти здорову їжу, більша частина мого раціону складається з сезонних овочів та фруктів. З м’яса я надаю перевагу індичці, курячому філе та морепродуктам. Із солодощів вживаю мед, сухофрукти та продукти лише на фруктозі. Взагалі не п’ю солодкої газованої води. Я не прихильниця фастфуду та шкідливої їжі. Також у мене є свої особливі гастрономічні вподобання – вже багато років я в захваті від ведичної кухні за старовинними індійськими рецептами", - отметила Lama.

Неотъемлемой частью жизни артистки является спорт – шейпинг, бег и йога. 

"Важливе місце в моєму життєвому та гастрольному графіку займає спорт. У артистів насичений концертний розклад, і для того, щоб бути в тонусі, я дотримуюсь певного режиму. Тричі на тиждень я займаюся шейпінгом, а також полюбляю пробіжки на свіжому повітрі. В зв’язку з частими переїздами мій графік сну не завжди нормований, та якщо вдається, то я намагаюся лягати до 12-ї ночі і спати не менше 8ми годин на добу. Також я займаюся духовними практиками, медитую", - добавила певица.

Наталья, как и все люди, имеет слабости, перед которыми сложно устоять. 

"В мене є свої слабкості – я дуже люблю шоколад. Інколи можу дозволити себе побалувати ним, але він має бути чорним з вмістом какао не менше 80%", - сказала Lama.

А на последок она отметила: 

"Окрім цих простих життєвих правил найголовнішим є відчуття взаємного кохання. Бажаю кожному з вас відчувати духовну гармонію з вашим внутрішнім і зовнішнім світом в усі періоди вашого життя".

51653 dd04 mm10 yy2017 2017 октябрь жовтень осень осінь певица фигура форма 51653 dd04 mm10 yy2017 2017 jrnz,hm ;jdntym jctym jcsym gtdbwf abuehf ajhvf 51653 dd04 mm10 yy2017 2017 октябрь жовтень осень осынь певица фигура форьа