Катя Осадчая поделилась секретом, как все успевать и быть успешной

Телеведущая рассказала, как совмещает материнство и работу

Дважды мама Катя Осадчая, которая родила младшего сына чуть более года назад, не делала никаких пауз в карьере, передает КиевПравда.

Телеведущая программы "Светская жизнь" и "Голос страны" совмещала насыщенный график с первыми днями материнства.

На днях жена Юрия Горбунова откровенно рассказала, как нашла свой рецепт, позволяющий развиваться и при этом быть хорошей мамой и женой:

Як виявилося, можна розпланувати своє життя так, що часу буде вистачати на все - і на зйомки, і на відрядження, і на дитину. Для себе я зробила висновок, що потрібно намагатися концентруватися на справах по черзі, а не займатися всім хаотично. Для мене важливо планувати день так, щоб повернутися додому о 19:00. Раніше прокинутися, можливо, недоспати, але побачити дитину вранці. Влаштовувати собі вихідні дні, коли це потрібно.

Однако, рождение Ивана не могло не изменить привычный ритм жизни звездной мамы. Осадчая призналась, что есть вещи и привычки, от которых она отказалась в пользу материнства:

Останній рік в моєму житті немає шопінгу, салонів краси і магазинів, я відмовилася від цього. Салони краси, коли мені потрібно, приходять до мене додому. Я не ходжу по магазинах, а замовляю все онлайн. Тепер з подругами я спілкуюся по телефону або в чатах і іноді бачуся на каву. Так у мене з'явилося багато вільного часу, який я приділяю своїй дитині. Я змогла так організувати свій час тільки з досвідом. Коли тобі 19 чи 20 років, тобі потрібно все - скрізь і всюди встигнути, а коли тобі за 30, то ти розумієш, що дитина важливіша. І дійсно близькі люди це зрозуміють. Перший крок дитини і перше слово набагато важливіші від кави з подружками. Потім, коли дитина піде в школу, університет і мама їй буде вже не так сильно потрібна, час з подругами можна буде надолужити.

 

61813 dd24 mm05 yy2018 2018 май травень весна семья Катя Осадчая секрет карьера 61813 dd24 mm05 yy2018 2018 vfq nhfdtym dtcyf ctvmz Rfnz Jcflxfz ctrhtn rfhmthf 61813 dd24 mm05 yy2018 2018 ьай травень весна сеьья Катя Осадчая секрет карьера